60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

No Limit

<<< Solo & Duo
No Limit

 

 

 

 

Superb duo med rødder i 70'er & 80'er pop.

Hvis du kan lide Richard Ragnvald , Bjørn Tidemand eller andre dansktopikoner, så skal du skynde dig at klikke over på et andet band.....!

No Limits repertoire består hovedsagligt af pop & rockmusik fra 70'erne, 80'erne og frem til i dag, men også gamle 50'er og 60'ernumre findes i deres sætlister. De er bare blevet peppet lidt op så de lyder af lidt mere. En lang række af hits som alle kender og som man kan synge med på.

No Limit har valgt at fokusere på de de er bedst til, nemlig den gennemførte og velspillet dansemusik. De kan sagtens bookes til at spille dinérmusik, men fortrækker at lade nogle af de pianister og solomusikere som de samarbejder med, klare den opgave. Når middagen så er overstået og No Limit begynder at spille, så giver det arrangementet en helt anden dimension.

Til store arrangementer kan No Limit også bookes. De har spillet til en lang række halballer, byfester, sportsfester m.m. hvor de også er fast husorkester. Her medbringes et stort, veltrimmet lyd- & lysanlæg, som også kan høres på de bagerste rækker. Hvis man derimod afholder receptioner eller direktionsmiddage o.lign, så kan No Limit også levere exclusiv dinérmusik på et mindre diskret setup af grej.

Med No Limit får du masser af pop og rock fra dengang og til nu, så bare put Ipodén i lommen og sæt stereoanlægget på standby....her får du "The real deal" med pop & rock som vor mor lavede den!

No Limit kan bookes i hele landet.

For yderligere info og ledige datoer på No Limit - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: B-C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solo & Duo Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak