60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Rocklett

<<< Solo & Duo
Rocklett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rocklett - TIL FESTER HVOR DER SKAL VÆRE LIDT EKSTRA GANG I DEN

Rocklett består af Allan Fromberg alias Orgelpoul: Keyboard og sang - Berit Morel: Guitar og sang.

Rocklett – spiller tidens toner – og alt hvad der er nu og før.

Rocklett spiller f.eks.: Rasmus Seebach, Infernal, AQUA, Thomas Helmig, Linda Andrews, På Slaget 12, News, Alfabeat, Lis Sørensen, Kandis, Big Fat Snake, Dodo & the Dodos, Sys Bjerre, Amy Winehouse, Fede Finn og Funny Boys, Jodle Birge, Tørfisk, Johnny Madsen, TV2, Ray Dee Ohh, Danseorkestret, Eran DD, ABBA, Danser med Drenge, Lady Gaga, ACDC, MADONNA, D-A-D. og desuden et hav af potpourrier fra andre danske folkekære kunstnere.
Swing potpourrier med Frank Sinatra kendinge, lidt 60'er musik, en smule 70'er musik, 80'er kitch i lange baner, endnu mere 90'er musik og mega meget populær musik "up-to-date", som rykker HER og NU 2010
Kort sagt: Den sidder lige i øret.

MEN MEN MEN, det kommer jo alt sammen ud på, hvilken fest der spilles til, da repertoiret nøje bliver strikket sammen, alt imens dit arrangement folder sig ud.
Ingen bliver til side set, når Rocklett spiller op til dans. Med et kæmpe repertoire af kun det bedste af det bedste populærmusik, samt en skarp fornemmelse for hvilke aldersgrupper, der deltager i festen, sørger Rocklett for, at alle kommer på dansegulvet - så der bliver ingen bænkevarmere.

Hold kæft (undskyld, de "barske ord"), hvor er de gode. Det må helt sikkert være DK's bedste duo - INGEN tvivl om det. Fra jeg sagde "velbekomme", var der bare gang i den på dansegulvet. Imponerende, hvilken evne de havde til at spille det rigtige musik - så alle aldre kunne være med, uden at der gik "sølvbryllup" i den - for det gjorde der bestemt ikke. Én ting er at kunne teksten og noderne til en sang - men at gengive den på en måde, så man er nødt til at kikke op - for at se om det nu er Lene fra Aqua, eller det stadig er Rocklett - det kræver sgu´ talent...

Eneste svære overvejelse vi nu har er, hvornår vi kan holde en fest igen, så vi kan få lejlighed til mere "Rocklett".

Alle vore 36 deltagere til festen har/havde kun lovord at sige om Rocklett´s musik og optræden, der var intet at gøre indsigelser mod, så her fra skal der klart lyde en stor tak til Rocklett, de var til fulde med til at gøre vores fest til en for os og vore gæster helt uforglemmelig oplevelse.

For yderligere info og ledige datoer på Rocklett – kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: B Optræder: 7 x 45 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solo & Duo Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak