60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Carsten Eskelund

<<< Stand-up Shows
Carsten Eskelund Carsten Eskelund er yderst kreativ, når han optræder. Siden sin debut i 2000 har han fået umådelig meget ud af sine medførte evner til at improvisere/konversere med publikum. Ingen anden komiker hygger nemlig så meget om sit publikum som Carsten, hvilket gør ham til en suveræn vært.

Kendetegn: Der er fart over feltet, når Carsten går på scenen. Jokes - improviseret som planlagte - leveres med en uovertruffen selvsikkerhed og charme. Carsten har altid et stort arsenal af intelligente, usædvanlige og ikke mindst super grinagtige pointer med i sit velstrukturerede materiale-artelleri. Det skal derfor understreges, at vil undgå at blive en del af showet, skal man holde sig fra de forreste rækker.

Bonus: Carsten har været fast vært på Kulkafeens ”Stand-up Comedy Deluxe” i København og har bl.a. grundlagt et af verdens bedste quizshow ”Den Hvide Lektie” sammen med sin gode ven og kollega ”MC” - en quiz man bør gøre alt for at opleve!

PS! I 2005 vakte han stor begejstring som vært på årets udgave af ”Talegaver til børn” og brillerede ved flere lejligheder i Stand-up.dk på TV2 Zulu.

Pris-kategori: B Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak