60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Dan Andersen

<<< Stand-up Shows
Dan Andersen

 

Dan Andersen har en gang for alle gjort op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon. Sammen med sin guitar har han udvidet genren, og fortæller gennem sine egne - lad os bare sige sære - sanghistorier om sit liv med piger, Albertslund og alverdens andre ting, som falder ham ind.

Siden sommeren 2005 har Dan brilleret som den ene halvdel af hele Danmarks varité duo, Showkongerne. Iført pailletjakke, pomade og stort hvidt smil leverer han, sammen med varitémakkeren Henrik Bruhn, et rendyrket og fabelagtigt show. Og det har uden tvivl glædet mange, at man ikke længere behøver tage helt til Las Vegas for at finde underholdning med star quality af denne kaliber.

Dan er dog i sit udgangspunkt umiskendeligt stand-upper, og er ikke bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af - også selv om han ofte taber dem på egne fødder!

Kendetegn: Dan er en unik blanding af charme og hardcore stand-up. Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene - en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!

Bonus: Dan er født og opvokset i byen Albertslund, hvor man enten lærer at slås med næverne eller verbalt... dog kan det også bare være, at man finder ud af, at en guitar slår pænt hårdt. Dan har optrådt for de danske styrker i Afghanistan, på festivaler og for firmaer. Desuden har han medvirket i MGP og i flere radioprogrammer.

P.S. I 2005 optrådte han i ”Talegaver til børn” til fordel for UNICEF, og kunne endvidere nydes i Stand-up.dk.

Pris-kategori: D Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak