60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Geo

<<< Stand-up Shows
Geo

 

 

 

 

 

Geo er uden sammenligning den mest uforudsigelige komiker i branchen. Med sit surrealistiske, originale, absurde og til tider maniske sceneshow formår han at trække tæppet væk under selv det mest garvede stand-up publikum. Ja, for at sige det som det er, så bliver mange faktisk lidt halvforskrækkede til at begynde med. Men når de lige har sikret sig, at det Geo har gang i, ikke er et dødbringende epileptisk anfald, så overgiver de sig helt og aldeles til den fascinerende oplevelse og latteren.

I 2000 vandt Geo Danmarksmesterskabet i stand-up, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast indenfor dansk comedy.

Siden har han givet talrige eksempler på sit alsidige talent. Blandt andet som tekstforfatter på DR2s “Åndehullet”, som fast leverandør af indslag til “Rundfunk” på TV2 og som fandenivoldsk vært på ”Zulu Bingo”. Desuden har han medvirket i ”Kissmeier Basic” på TV 2 Zulu sammen med Frank Hvam og Mikael Wulff.

Kendetegn: Underholdning i særklasse (Læg i denne forbindelse gerne vægt på ordet sær!).

Bonus: I 2005 drog Geo sammen med kollegerne Rune Klan, Carsten Eskelund og Boothby Graffoe på turne med ”Stand-up|dk|uk|ok”. Samme år optrådte han i Nuuk (?), og i årets udgave af ”Talegaver til børn” leverede han et strålende eksempel på sin helt igennem personlige stil. Desuden er han fast skribent på bagsiden af Ekstra Bladets forbrugertillæg, hvor han hver lørdag giver den i rollen som meget utilfreds kunde.

PS! I 2006 er Geo aktuel med sin første DVD solo udgivelse, ”Geo's Garage”.

Geo udfolder sig ligeledes i DVD udgivelserne “Den Ægte Vare” og “Talegaver til børn - 10 års jubilæum”.

Pris-kategori: C Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak