60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Henrik Bruhn

<<< Stand-up Shows
Henrik Bruhn

 

 

 

 

 

Henrik Bruhn, Danmarksmester i Stand-Up Comedy 2003: Sjov, charmerende og festlig!

Kendetegn: Med selvironien i forgrunden leverer Henrik i høj grad varen og afslører såvel overblik, som overbevisende publikumstække. Undervejs får man prøver på Henriks veludviklede evner ud i observationskomik og bidende sarkasme. Men sekundet efter er selvironien tilbage, og emner som overvægt og manglende kontakt til det modsatte køn bliver vendt så humoristisk, at selv den mest kyniske må overgive sig.

Så læn dem blot tilbage og nyd Henriks strøm af humoristiske skæve vinkler og rappe bemærkninger! Man kan nemlig ikke undgå at føle sig truffet, når Henrik Bruhn folder sig ud med sin kreative og intelligente form for humor.

Bonus: Henrik er kendt og rost for sin fabelagtige indføling med publikum. Han evner til fulde at rette sit show, så det henvender sig til det publikum han optræder for, og har på den konto fået et fantastisk ry som konferencier i forbindelse med firmaarrangementer og festivaler. Listen over tidligere kunder er således milelang, og tæller alt fra Gram skole til A.P. Møller og Frederiksberg Politi.

Siden starten på karrieren i januar 2003, har Henrik optrådt over 300 gange til alle typer af arrangementer lige fra de private fester til de større firmafester. Henrik har 2 gange givet prøver på sine evner på TV2 zulu, første gang da han vandt DM i Stand-Up Comedy 2003 og anden gang i udsendelsen Standup.dk. Henrik er med i Erik Clausens film ”Ledsaget Udgang”. Henrik Bruhn afholdte i april 2006 premiere på sit første One-Man-Show på Comedy Zoo i København, og det kommer også på landsturné.

Du kan derfor stole trygt på at du får topprofessionel underholdning når du booker Henrik Bruhn - uanset din arrangementstype.

Pris-kategori: B Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak