60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jonatan Spang

<<< Stand-up Shows
Jonatan Spang Jonatan er speciel i stand-up sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris.

Han har haft en lang række teaterroller i på de københavnske teatre. Senest var han medforfatter og medvirkende I den tordnende Teater-succes “Gynt” på Betty Nansen teateret I 2005.

Kendetegn: Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er så overbevisende, at man efter få minutter i hans fantastiske verden fuldstændig overgiver sig til manden, der kan tale om grillfester, drenges virkelige holdning til dans og backpackere på en måde, der får lattertårer til at trille ned af kinderne.

Jonatan Spang - Danmarksmester i stand-up fra 1999 - har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en scene appearence, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Bonus: Jonatan Spangs seneste one man show, ”Damer”, var en tordnende anmelder- og publikum succes og er nu ude på DVD.

PS! Jonatan Spang brillerer i en af de bærende roller i Hella Joofs nye spillefilm “Fidibus”, som får premiere senere på året. Desuden har han sit eget sketch show “gustne gensyn” på TV2 zulu.

Pris-kategori: E Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak