60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Michael Schøt

<<< Stand-up Shows

Michael Schøt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Schøt

Hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så kan du regne med at Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. Michael Schøt vender på sin egen charmerende facon aktuelle begivenheder op og ned - og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Michael Schøt har i den grad øje for det grotesk morsomme i egentlige alvorlige emner. Mange af de temaer Michael Schøt berører er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Michael Schøt har f.eks. refleksioner over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!

Michael Schøt har siden debutten i 1999 lavet Stand-up.dk, optrådt på Langelands- og Midtfynsfestivallerne og turneret landet rundt på et utal af klubber, samt optrådt for et hav af firmaer. Michael Schøt var en af forfatterne bag TV3-serien ”Parlamentet” fra 2003, og han brillerede som Ghostwriter på P3 i 03 og '04. Desuden har både magasinet Chili og Nordisk Film nydt godt af Michael Schøts skarpe pen. I '05 var han en af forfatterne bag ”Gintbergs Store Aften”.

I 2006 deltog Michael Schøt i velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn” for tredje gang, hvor han, til stor glæde for publikum, underholdte med både morsomme og tankevækkende iagttagelser. Ligeledes i 2006 medvirkede Michael Schøt i opsætningen ”Ordet Er Mit” på Bellevue Teateret sammen med Geo, Jacob Tingleff, Tobias Dybvad og Omar Marzouk.

For yderligere info og ledige datoer på Michael Schøt - kontakt Danish Entertainment på tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: B-C Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak