60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Michael Wulff

<<< Stand-up Shows
Michael Wulff

 

Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel, kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre ham efter. Mange vil nok bekræfte, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden, og ingen er bedre til at bevise det end Michael Wulff.

Kendetegn: Michael Wulff er en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det absurde til det underfundige.

Han gør meget ud af at tage udgangspunkt i ting, som alle mennesker kender til og tager for givet, og så belyser han det ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen.

Sammen med Anders Morgenthaler er Wulff skaber af tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler”, som dagligt kan opleves i Politiken. På engelsk kan striben ses på http://www.wulffmorgenthaler.com/

Bonus: Michael Wulff stod sammen med Christoffer Boe bag manuskriptet til spillefilmen ”Allegro” fra 2005.

Senest har Michael Wullf haft stormende succes, som den ene halvdel af det populære DR2-par ”Dolph og Wullf ”, hvor han sammen med den samfundsrevsende og hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden - YES SIR!

PS! Mikael Wulff var i øvrigt også en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, som optrådte på de danske spillesteder i foråret 2003 og var i 2004 holdkaptajn i comedy-quizzen "Shooting Stars" på TV 2 Zulu.

Pris-kategori: D Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak