60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Sanne Søndergaard

<<< Stand-up Shows

Sanne Søndergaard

 

 

 

 

Sanne Søndergaard er et af de nye fremadstormende, kvindelige talenter på den danske stand-up-scene. Hendes charmerende og selvironiske stil vinder hurtigt ethvert publikum uanset alder og køn.

Hun joker med dagligdagens små og store begivenheder - ikke mindst hendes eget kaotiske liv, hvor det altid lykkes for mænd og modelkvinder at skabe forvirring.

Siden debuten i begyndelsen af 2005 har Sannes karriere udviklet sig i raketfart, og hun har optrådt for en bred vifte af publikum - fra automekanikere til ligestillingskonsulenter. Sannes jokes er lettilgængelige, men baseret på en dybfølt forundring over, hvordan mennesker er skruet sammen.

Sanne gør kærligt grin med mænds ubehjælpsomme scoreforsøg, hun undrer sig over, at kvinder køber myten om multitasking, og hun er ikke bleg for at lave jokes under bæltestedet.

Sanne forstår at inddrage sit publikum, så ingen føler, der grines af dem, men af den mærkelige verden, vi alle forsøger at manøvrere i.

Bonus: Sanne er uddannet journalist og har blandt andet skrevet klummer i Information. I november 2007 er Sanne en del af Telias klubtour. Sanne deltog i DM i stand-up 2006.

Pris-kategori: B Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak