60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Steen Moltzen

<<< Stand-up Shows
Steen Moltzen

 

 

 

Steen Moltzen bliver blandt kendere af dansk stand-up bliver ofte omtalt som ”Den lavbenede håndgranat” og det er faktisk meget beskrivende. Steen Moltzen er en intens, eksplosiv komiker, der forener det jordnært observerende med et konstant fængslende tempo og højt energiniveau.

Steen Moltzen var i 2005 på TV2 Zulu i deres Stand-up.dk-serie, og han har med stor succes turneret med de tunge navne i dansk stand-up bl.a. Omar Marzouk, Povl Carstensen og Thomas Wivel på FBI’s årlige klub tour.

Steen Moltzens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og et glimt i øjet, men han kan også blive skarp, satirisk og ikke mindst fanden i voldsk men hele tiden med præcis timing og fin situationsfornemmelse.

En stor del af Steen Moltzens talent består netop i at få øje på alle de små men afgørende dagligdags situationer der hører hverdagen til. ”Jeg interesserer mig for livet og dets bivirkninger” som han selv så smukt formulerer det. Men samtidig har han også en styrke i det kraftfulde, det eksplosive udtryk.

Steen Molzen er kort sagt meget favnende i sin kunnen som komiker. Han er et stærkt eksempel på, at stand up handler om at spejle den verden, vi lever i. Det gør Steen Moltzen helt sublimt og ikke mindst meget morsomt.

For yderligere info og ledige datoer på Steen Moltzen - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200
Pris-kategori: B Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak