60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Thomas Warberg

<<< Stand-up Shows
Thomas Warberg

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Warberg stammer oprindeligt fra Sønderjylland men har de seneste par år valgt at bosætte sig "over på øen" - nærmere betegnet Østerbro. Ifølge dåbsattesten er Thomas Warberg en ung mand i begyndelsen af tyverne. Men trods den unge alder har sønderjyden allerede markeret sig vidt og bredt på den danske stand-up scene.

Rygterne siger, at Thomas Warberg er en af Danmarks bedste værter og live komikere, man overhovedet kan få fat i. Thomas Warberg søger altid nye udfordringer og formår konstant at forny sig, hvilket gør, at hver optræden er unik. Det virker måske overflødigt at nævne, når man nu bare kan sige: Thomas Warberg er fucking sjov!

Hvis man er et menneske, der går unaturligt meget op i CV'er, og absolut vil vide, hvad Thomas Warberg har lavet i sin comedy karriere, Så kan det nævnes, at Thomas fik en andenplads til både "DM i stand-up" i 2006 og "Comedy Fight Club" i 2007. Han har ligeledes skrevet og medvirket i TV2 Zulu programmerne "De Nøgne" og "Zhit-Paraden" og så har han været tekstforfatter på TV2 Radio og Radio 100FM.

Men her stopper det ikke! Ved siden af dette er Thomas Warberg fast vært på tre forskellige comedy klubber. Og lige som man troede, at man vidste alt om Thomas Warberg, så kan denne bonusinformation afsløre, at Thomas Warberg har medvirket i en reklamefilm for "Klasselotteriet" og vandt en mini playback konkurrence tilbage i 7. klasse sammen med vennen Lasse.

Senest fik Thomas Warberg anerkendelse for sine evner som komiker, da han til Zulu Comedy Galla 2010 fik "Läkerol-prisen" som årets nye talent.

For booking og ledige datoer på Thomas Warberg - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: B-C Optræder 1 x 30 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Stand-up Shows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak